Logo

Vloer – en tegelwerken

marmeren badkamer

De kunst van XXL-tegels onder de knie

Om uw pand met nieuwe vloertegels te laten uitrusten of uw huidige betegeling te laten vervangen, kan u op RWR Renovaties vertrouwen. Wij hebben ervaring met tal van materialen, waaronder keramische tegels, natuursteen en mozaïeksteentjes. Naast vloeren is betegeling perfect geschikt voor wanden zoals in keukens en in douches.

Doorgaans werken we via de verlijmingstechniek die heel wat precisie vraagt, zeker om keramische XXL-tegels aan te leggen. Die tegels zijn ongeveer 3 m² groot en zijn net als kleinere formaten in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar. Ze passen zo goed als bij elke stijl en zijn bovendien makkelijk in onderhoud. Als kers op de taart zullen uw ruimtes zo groter aanvoelen.

Interesse in nieuwe vloer- of wandbetegeling?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan! 

Opritten & terrassen

Tot slot kunnen wij uw buitenruimte opwaarderen met elegante en slijtvaste opritten en terrassen. U hoeft ons slechts een materiaal en formaat te noemen en wij verwerken het in uw constructie. Met onze XXL-tegels in het bijzonder maakt u van uw tuin of oprijlaan een echte blikvanger!

Opdat uw constructie voldoende gewicht zou kunnen dragen en regen vlot kan afvoeren, houden we te allen tijde rekening met de stabiliteit en afwatering ervan. Het finale plaatje kunnen we met sfeervolle verlichting afwerken. Stuur ons gerust een bericht bij interesse.

Previous slide
Next slide